NOVO

Nintendo Switch OLED White-NOVO

38,999 din.

Opis

 

*NOVO, U ORIGINALNOJ KUTIJI*

*ZA EVROPSKO TRŽIŠTE!

Novi model Nintendo Switch konzole
OLED ekran dijagonale 17.5 cm
Široki stalak sa podesivim uglom
LAN ulaz za žično povezivanje na internet
64 GB skladišnog prostora

Nintendo Switch OLED predstavlja novu, usavršenu verziju hibridne kućno-prenosive konzole. Premda su mu performanse iste kao starijim modelima – isti procesor i grafička karta, sa istom količinom radne memorije – u svakom drugom smislu je bolji. Ukoliko već posedujete Switch, moraćete da razmislite da li je razlika dovoljno velika da biste kupili novi; međutim, ako je kupujete po prvi put, OLED verzija je je bez trunke sumnje najbolji izbor.

OLED ekran novog modela ima 2cm dužu dijagonalu od starog, ali to nije glavna razlika. Sama tehnologija izrade znači da umesto zajedničkog pozadinskog osvetljenja, ovaj ekran osvetljava svaki piksel ponaosob. U praksi, ovo garantuje življu sliku, bolji kolorit, jači kontrast i uopšte, lepši ugođaj.

Pored toga, Nintendo Switch OLED model poseduje prošireni stalak podesivog ugla, što znači da će igranje u tzv. tabletop režimu sa njim biti znatno udobnije. Osim bolje stabilnosti, novi stalak omogućava i podešavanje ugla ekrana tako da se efekat odbljeska svetlosti iz okruženja minimalizuje.

Ukoliko vam igranje sa drugima putem interneta znači mnogo, obradovaće vas podatak da nova konzola ima i ugrađen LAN ulaz – moguće ju je povezati na internet putem kabla, što je u kućnim uslovima daleko pouzdanije rešenje od bežičnog. Na kraju, tu je i uvećan skladišni kapacitet – umesto dosadašnjih 32, novi model dolazi sa 64 GB prostora, što znači da kupovina memorijske kartice koja bi ga proširila više nije neophodno.

Osim toga, sve je isto. I dalje je reč o konzoli koja je ujedno i prenosna i sobna. U portabl režimu, konzola koristi ugrađeni displej, sa kontrolerima zakačenim sa strane. U pomenutom tabletop modu, displej stoji na stolu poduprt stalkom, a kontroleri su odvojeni od njega – na ovaj način moguće je igrati igre za više igrača. Na kraju, tu je kućni režim, u kojem se konzola stavlja u dok, koji se potom povezuje sa TV-om i omogućava klasično igranje ispred televizora.

Nintendo Switch OLED je ubedljivo najbolji model ove konzole u ovom trenutku, i nikako nećete pogrešiti ako se odlučite da ga kupite.

  • Kućna i prenosna konzola u jednom
  • Tri moda: TV mod, tabletop i handheld
  • Podeli zabavu sa Joy-Con kontrolerima
  • Lokalni i online multiplayer. Poveži do osam konzola za multiplayer, online sa prijateljima i igračima širom sveta.

***PISANA GARANCIJA 12 MESECI***

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nintendo Switch OLED White-NOVO“