O nama

NSGames – O nama

Mi smo pod broj jedan isključivo i samo usko specijalizovana radnja za video igre koja se uspešno bavi ovim poslom od 1991. godine. Iza sebe imamo armiju zadovoljnih mušterija koji su za nas najbolja preporuka.

NSGames se bavi prodajom konzola, igri i dodatne opreme , servisiranjem i modifikacijama trenutno svih konzola koja postoje na tržištu PLAYSTATION 1, 2, 3, 4, 5, PSP, PS Vita, XBOX 360, XBOX ONE, XBOX SERIES S/X, NINTENDO Wii, Switch. Raspolažemo originalnim rezervnim delovima i ubedljivo najdužim iskustvom i tradicijom u ovom poslu. Naši trgovci objasniće vam svaku pojedinost i uputiti vas šta da izaberete iz velike palete konzola po vašem ukusu i džepu. Rešićemo svaki servisni problem uz garanciju i na vaše zadovoljstvo poučiti vas kako da vaša konzola što duže radi. Uradićemo svaku modifikaciju na vaš zahtev koja je tog trenutka u opticaju.

Naš moto je „UOZBILJITE SE I UĐITE U SVET VIDEO IGARA“!

KRATKI ISTORIJAT

Početak rada datira od 25 marta 1991 god. kada sam načinio pionirske korake na ovim prostorima u iznajmljivanju konzola za igranje tadašnje 8 bitne konzole SEGA MASTER SISTEM i nazvao ga VIDEO GAMES CLUB. To je bio period kada na ovim prostorima tada su to bili prostori bivše SFRJ pojam i znanje o video igrama bilo na nivou velike nule. Lepeći plakate i reklamirajući svoj biznis na njima sam objašnjavao šta su video igre i čemu služe. Dolaskom reklame i popularnih sega klinaca kreće era 16 bitnih konzola SEGA MEGA DRIVE I SUPER NINTENDO. U to vreme dobijam od stanara zgrade M. Gorkog 46 u kojoj sam i sam živeo na korišćenje zajedničku prostoriju od 8,5m2 i tu pored iznajmljivanja uvodim igranje u klubu i servis konzola. To je bila 1995 god. i nazirao se izlazak sada već na ovim prostorima dobro poznate 32 bitne konzole PLAYSTATION 1 prve koja je koristila kompakt diskove umesto dotadašnjih ketriđža. Moć zabave kroz video igre kod nas i stvaranje generacije konzolaša počinje upravo sa ovom konzolom. Krajem 20. veka dolazi ubedljivo najprodavanija konzola svih vremena PLAYSTATION 2 koja je i dan danas popularna kod nas kako zbog količine igara tako i zbog cene. U jesen 2002 god. selimo se na stadion Vojvodine gde smo i danas.