Super Mario Party-Switch

6,500 din.

Opis

Mario Party Superstars je najnoviji nastavak popularnog Mario Party serijala igara za društvo. U njemu, grupa od do četiri igrača igra digitalnu društvenu igru u kojoj je cilj sakupiti što više zvezdica i novčića, a usput rešavaju izazove u vidu mini-igara. Moguće je igrati sa više igrača na istoj konzoli, povezati se lokalno putem bežične mreže, ili putem interneta – pod uslovom da ste pretplatnik Nintendo Switch Online. Sve mini-igre se igraju koristeći dugmiće, tako da je moguće koristiti i Joy-Con kontrolere i Switch Pro kontrolere – senzori pokreta će se odmarati dok igrate ovu igru.

Osnovu igre čini velika tabla nalik onoj u društvenim igrama poput Ne Ljuti se Čoveče. Svaki igrač baca kockicu i prelazi određeni broj polja. U igri postoji pet tabli, koje će starijim igračima biti poznate iz prethodnih igara. Primera radi, tu je Peach’s Birthday Cake, ogromna, dvoslojna rođendanska torta sa svećicama i ukrasima. Takođe pristuna je i Space Land tabla, koja je nalik svemirskoj stanici, sa planetama, satelitima i raketama vidljivim u pozadini.

Pošto su svi igrači odigrali svoj potez, pokreće se jedna od 100 mini igara, koje će takođe biti poznate igračima upoznatim sa serijalom od ranije. Tu je Face Lift, u kojoj svaki igrač treba da rekreira zadato lice tako što će vući i pomerati obraze, obrve, usta, nos i ostale elemente svog modela. Sledi Mario’s Puzzle Party, koja je nalik tetrisu za više igrača, Snowball Summit, u kojem igrači kotrljaju grudve i pokušavaju da obore ostale sa proplanka, Shell Soccer, u kojem se igra fudbal sa oklopom kornjače umesto lopte, i mnoge – zaista mnoge – druge. Pobednik svake mini-igre dobija novčiće koji mu povećavaju skor.

Pre početka partije svaki igrač bira lika koji će ga predstavljati – na raspolaganju su Mario, Luigi, Peach, Rosalina, Wario, Waluigi, Yoshi, Birdo i Donkey Kong. Mario Party Superstars je savršen izbor za manja okupljanja, ali možete ga igrati i sami – protivnici će biti kontrolisani od strane same igre.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Mario Party-Switch“