NOVO

Microsoft Xbox Series X|S Wireless Controller – Pulse Red

7,700 din.

Pregled korpe

Opis

Xbox Series X gamepad spaja novi, privlačni dizajn sa dobro poznatim, pouzdanim Microsoft kontrolerom. Povezuje se bežičnim putem (koristeći wireless ili bluetooth protokole), i žično putem USB-C kabla a može se koristiti na konzolama Xbox Series XXbox Series SXbox Onekao i Windows 10 računarima, te iOS i Android uređajima. U zavisnosti od podešavanja, baterije koje dolaze uz njega trpe i do 40 sati intenzivnog korišćenja. Reč je dve alkalne Duracell AA baterije, koje se mogu  zameniti i punjivom varijantom, kupovinom Play & Charge paketa.

Pored uobičajenih tastera, poseduje i posvećeno Share dugme koje omogućava lako i brzo snimanja gameplay videa i slika, kao i deljenje putem društvenih mreža. Trigger i bumper dugmići su presvučeni gumom, što dozvoljava bolje prijanjanje prstiju i manje šanse za klizanje. D-Pad je hibridnog tipa, a gejmped sadrži i 3.5mm ulaz putem kojeg je moguće povezati ga sa slušalicama i mikrofonom.

Još jedan novitet je i mogućnost menjanja funkcije različitih tastera pomoću Xbox Accessories aplikacije – ako vam podrazumevani raspored funkcija iz bilo kog razloga ne odgovara, moći ćete da ga prilagodite svom ukusu i svojim potrebama.

Drugim rečima – sve što očekujete od vrhunskog gamepada za konzolu nove generacije koji ovog puta radi i na računaru, upareno sa upečatljivom bojom i elegantnom geometrijom koji će osvežiti vaš gaming kutak. Društvo će vam zasigurno zavideti na ovom kontroleru, a idealan je i kao poklon za sve ozbiljne gejmere bilo da igrate igre na xboxu ili računaru.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Microsoft Xbox Series X|S Wireless Controller – Pulse Red“