Sony Dual Sense Wireless Gamepad(ĐŽojstik) PS5-Cobalt Blue

8,500 din.

Opis

Playstation 5 Dualsense Nova Pink gamepad predstavlja dopunski ili zamenski kontroler za PS5 konzolu. Funkcionalno je identičan onom koji se dobija uz samu konzolu – ono što ga izdvaja je boja. Nova Pink gejmped obojen je u nijansu roze boje , i predstavlja značajno osveženje u odnosu na fabričku belu varijantu.
Na prvi pogled je veoma nalik Dualshock kontroleru na koji smo navikli uz prethodnu generaciju Sony konzola, ali postoji sijaset bitnih razlika. Najveću novinu čine tzv. haptični fidbek i trigger dugmići promenjivog otpora.

Haptični fidbek je naslednik dobro poznate opcije vibriranja kontrolera, na koju su svi Playstation igrači do sad već navikli. Osetljiviji i moćniji motori omogućavaju da pokreti budu brži, precizniji i raznovrsniji. Trigger dugmići promenjivog otpora (R2 i L2) dozvoljavaju igrama da povećaju ili smanje otpor koji dugme pruža kada ga pritiskate. Primera radi, svako oružje u pucačini može imati okidač koji pruža drugačiji taktilni ugođaj, omogućavajući igračima da ih posle nekog vremena prepoznaju i bez gledanja. Obe mogućnosti služe prvenstveno da pojačaju osećaj prisustva igrača u svetovima koje istražuju tokom igranja.

Dualsense Cosmic Nova Pink za Playstation 5 može se koristiti i na Windows računarima – dok ga je sa konzolom moguće povezati i bežično i žično, sa računarima komunicira isključivo putem USB-C kabla. Isti kabl se ujedno koristi i za punjenje – baterija može trajati do 13 sati, a korišćenje naprednih funkcija koje smo pomenuli ubrzava pražnjenje. Srećom, za samo 3 sata je moguće napuniti ga u potpunosti.

Još jedna novina je ugrađeni mikrofon koji dozvoljava komuniciranje sa drugim igračima bez korišćenja eksternog mikrofona, ali i glasovno pretraživanje PSN-a. Srećom, PS5 Dualsense Nova Pink ima ugrađen 3.5mm ulaz, te možete povezati gamepad sa slušalicama ili mikrofonom ukoliko to želite.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sony Dual Sense Wireless Gamepad(ĐŽojstik) PS5-Cobalt Blue“