Nintendo Switch OLED konzola-Mario Red Edition

38,999 din.

EAN 45496453633

Opis

Nintendo Switch OLED konzola-Mario Red Edition je idelana za sve ljubitelje Super Mario-vog lika i dela, ova konzola predstavlja prvu u svojoj seriji koja ima prepoznatljivu Super Mario crvenu boju.

Nintendo Switch OLED predstavlja novu, usavršenu verziju hibridne kućno-prenosive konzole. Premda su mu performanse iste kao starijim modelima – isti procesor i grafička karta, sa istom količinom radne memorije – u svakom drugom smislu je bolji.

OLED ekran novog modela ima 2cm dužu dijagonalu od starog, ali to nije glavna razlika. Sama tehnologija izrade znači da umesto zajedničkog pozadinskog osvetljenja, ovaj ekran osvetljava svaki piksel ponaosob. U praksi, ovo garantuje življu sliku, bolji kolorit, jači kontrast i uopšte, lepši ugođaj.

Osim bolje stabilnosti, novi stalak omogućava i podešavanje ugla ekrana tako da se efekat odbljeska svetlosti iz okruženja minimalizuje.

Ukoliko vam igranje sa drugima putem interneta znači mnogo, obradovaće vas podatak da nova konzola ima i ugrađen LAN ulaz – moguće ju je povezati na internet putem kabla, što je u kućnim uslovima daleko pouzdanije rešenje od bežičnog.

Na kraju, tu je i uvećan skladišni kapacitet – umesto dosadašnjih 32, novi model dolazi sa 64 GB prostora, što znači da kupovina memorijske kartice koja bi ga proširila više nije neophodno.

Osim toga, sve je isto. I dalje je reč o konzoli koja je ujedno i prenosna i sobna.

Na kraju, tu je kućni režim, u kojem se konzola stavlja u dok, koji se potom povezuje sa TV-om i omogućava klasično igranje ispred televizora.

Nintendo Switch OLED konzola-Mario Red Edition

U PAKOVANJU DOBIJATE:

  • Glavna jedinica konzole
  • Priključna stanica
  • levi / desni Joi-Con kontroleri
  • Narukvice za ručne zglobove
  • Joi-Con grip
  • Adapter za naizmeničnu struju
  • HDMI kabl

Garancija: 12 meseci

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nintendo Switch OLED konzola-Mario Red Edition“