PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-Midnight Black

8,500 din.

Opis

PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-Midnight Black

Kompatibilan sa: Playstation 5 konzolom, Windows računarima
Povezivanje: Bežično (bluetooth), žično (USB-C)
Trajanje baterije: do 13 sati

Playstation 5 Dualsense Midnight Black gamepad predstavlja dopunski ili zamenski kontroler za PS5 konzolu. Funkcionalno je identičan onom koji se dobija uz samu konzolu – ono što ga izdvaja je boja. Midnight Black gejmped obojen je u nijansu crne boje koja liči na ponoćno nebo.

Na prvi pogled je veoma nalik Dualshock kontroleru na koji smo navikli uz prethodnu generaciju Sony konzola, ali postoji sijaset bitnih razlika. Najveću novinu čine tzv. haptični fidbek i trigger dugmići promenjivog otpora.

Haptični fidbek je naslednik dobro poznate opcije vibriranja kontrolera, na koju su svi Playstation igrači do sad već navikli. Osetljiviji i moćniji motori omogućavaju da pokreti budu brži, precizniji i raznovrsniji.

Trigger dugmići promenjivog otpora (R2 i L2) dozvoljavaju igrama da povećaju ili smanje otpor koji dugme pruža kada ga pritiskate. Primera radi, svako oružje u pucačini može imati okidač koji pruža drugačiji taktilni ugodjaj.

Dualsense Midnight Black kontroler za Playstation 5 može se koristiti i na Windows računarima – dok ga je sa konzolom moguće povezati i bežično i žično, sa računarima komunicira isključivo putem USB-C kabla.

Isti kabl se ujedno koristi i za punjenje – baterija može trajati do 13 sati, a korišćenje naprednih funkcija koje smo pomenuli ubrzava pražnjenje. Srećom, za samo 3 sata je moguće napuniti je u potpunosti.

Još jedna novina je ugrađeni mikrofon koji dozvoljava komuniciranje sa drugim igračima bez korišćenja eksternog mikrofona, ali i glasovno pretraživanje PSN-a. Srećom, PS5 Dualsense ima ugrađen 3.5mm ulaz, te možete povezati gamepad sa slušalicama ili mikrofonom ukoliko to želite.

PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-Midnight Black

  • 0

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-Midnight Black“