PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-White

8,500 din.

Opis

Bežični kontroler PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-White PS5 konzolu donosi taktilne povratne informacije, dinamičke prilagodljive okidače i ugrađeni mikrofon, a sve to integrisano je u kultni, udobni dizajn.

Osetite povratne informacije u vidu fizičkih reakcija na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom.

Ova funkcija dinamičke vibracije u vašim rukama može da simulira osećaj svega iz okruženja, uključujući i trzanje različitog oružja.

Iskusite različite nivoe sile i naprezanja tokom interakcije sa opremom i okruženjem u igri.

Od povlačenja strele do kočenja u automobilu pri velikoj brzini – osetićete fizičku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.

Ćaskajte sa prijateljima onlajn pomoću ugrađenog mikrofona ili povežite slušalice sa mikrofonom na priključak od 3,5 mm.

  • 0
  • Jednostavno isključite snimanje zvuka u bilo kom trenutku pomoću namenskog dugmeta za isključivanje zvuka

    Snimite i emitujte najlegendarnije trenutke igre pomoću dugmeta za kreiranje.

    Oslanjajući se na uspeh revolucionarnog dugmeta SHARE, dugme „kreiranje“ nudi igračima više načina za proizvodnju gejmerskih sadržaja.

    Preuzmite kontrolu uz unapređeni dvobojni dizajn koji kombinuje kultni intuitivni izgled sa poboljšanim palicama i ponovo osmišljenom svetlosnom trakom.
    PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-White

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „PlayStation 5 PS5 DualSense Gamepad(ĐŽojstik)-White“