NOVO

PS5 Konzola Sony PlayStation 5 1TB Slim Digital Edition + DUALSENSE WHITE

56,999 din.

EAN 711719581574

Opis

 

 PS5 Konzola Sony PlayStation 5 1TB Slim DIGITAL

Doživite munjevito učitavanje uz ultra brzi SSD, veće uživljavanje u igre sa haptičkim povratnim informacijama. Prilagodljivim trigerima i 3D Audio tehnologijom, a sve to uz potpuno novu generaciju neverovatnih PlayStation® igara.

PS5 Slim konzola predstavlja vrhunac tehnološkog razvoja u svetu gejminga.

Sa svojim Custom RDNA 2 GPU-om i Zen 2 CPU-om, konzola obećava neuporedivu brzinu i performanse koje premašuju sve prethodne standarde.

Ovo znači da igre ne samo da izgledaju bolje, sa realističnijom grafikom i fluidnijim animacijama, već se i dramatično brže učitavaju, čineći igračko iskustvo glatkim i prijatnim.

PS5 Slim je dizajniran da maksimalno iskoristi moć i lepotu najnovijih igara. Pružajući igračima mogućnost da istražuju kompleksne svetove sa nezamislivom lakoćom, čineći ga idealnim izborom za one koji traže vrhunsku konzolu nove generacije.

Sony je još jednom potvrdio svoju vodeću poziciju u svetu gaminga sa PS5 Konzola Sony PlayStation 5 1TB Slim DIGITAL

Dualsense

Osetite povratne informacije u vidu fizičkih reakcija na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom. Ova funkcija dinamičke vibracije u vašim rukama može da simulira osećaj svega iz okruženja, uključujući i trzanje različitog oružja.

Iskusite različite nivoe sile i naprezanja tokom interakcije sa opremom i okruženjem u igri. Od povlačenja strele do kočenja u automobilu pri velikoj brzini – osetićete fizičku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.

PAKOVANJE SADRŽI:      

  • *konzola
  • *SSD  1.TB
  • *kontroler
  • *hdmi kabel
  • *kabel za punjenje đžojstika
  • *ac kabel
  • BEZ ČITAČA DISKA

***NOVO***

GARANCIJA PISANA 24 MESECA!

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS5 Konzola Sony PlayStation 5 1TB Slim Digital Edition + DUALSENSE WHITE“