NOVO

PS5 Sony PlayStation 5 Konzola 1TB Slim

56,999 din.

EAN 711719577171

Opis

PS5 Sony PlayStation 5 Konzola 1TB Slim kombinuje moćnu gejming tehnologiju s tankim i kompaktnim dizajnom sa čak 30% manjom zapreminom u odnosu na prethodni model.

Uz integrisani SSD disk od 1 TB omogućeno je trenutno učitavanje igara, dok integracija sistema omogućava brz prenos podataka.

Ray Tracing tehnologija pruža realistične svetove, a podrška za 4K rezoluciju i do 120 kadrova po sekundi donosi vrhunski doživljaj igre. HDR tehnologija poboljšava boje na podržanim igrama.

Zvuk je impresivan zahvaljujući Tempest 3D AudioTech, dok fizički povratni efekti i prilagodljivi trigeri pružaju dodatni doživljaj.

PS5 Sony PlayStation 5 Konzola 1TB Slim dolazi s igrom ASTRO’S PLAYROOM i podržava više od 4.000 PS4 igara, uz funkciju unapređivanja za poboljšano iskustvo.

Uz PS5 Sony PlayStation 5 Konzola dolazi i zvaničan Playstation 5 kontroler DualSense sa najjači adutima – adaptivnim dugmićima i haptičkim fidbekom.

Adaptivni trigger dugmići (L2 i R2) daju developerima mogućnost da podese otpor koji će ovi tasteri pružati prilikom pritiskanja. Primera radi, to znači da svako oružje u igri može da pruži drugačiji osećaj pod prstom kada se koristi.

Haptički fidbek je poboljšana verzija poznate vibracije gamepeda.

Motori koji ga pokreću su brojniji i sofisticiraniji, što znači da će i vibriranje koje izazivaju moći detaljnije da se šteluje.

 Opcije za snimanje zvuka uključuju korišćenje ugrađenog mikrofona ili priključivanje slušalica sa mikrofonom na 3,5 mm priključak.

PAKOVANJE SADRŽI:      

  • *konzola
  • *SSD  1.TB
  • *kontroler
  • *hdmi kabel
  • *kabel za punjenje đžojstika
  • *ac kabel

***NOVO***

GARANCIJA PISANA 24 MESECA!

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „PS5 Sony PlayStation 5 Konzola 1TB Slim“