Gamepad Microsoft XBOX Series X Wireless Controller – Carbon Black

7,500 din.

Opis

Gamepad Microsoft XBOX Series X Wireless Controller – Carbon Black spaja novi, privlačni dizajn sa dobro poznatim, pouzdanim Microsoft kontrolerom.

Povezuje se bežičnim putem (koristeći wireless ili bluetooth protokole), i žično putem USB-C kabla a može se koristiti na konzolama Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, kao i Windows 10 računarima, te iOS i Android uređajima.

U zavisnosti od podešavanja, baterije koje dolaze uz njega trpe i do 40 sati intenzivnog korišćenja.

Pored uobičajenih tastera, poseduje i posvećeno Share dugme koje omogućava lako i brzo snimanja gameplay videa i slika, kao i deljenje putem društvenih mreža.

Trigger i bumper dugmići su presvučeni gumom, što dozvoljava bolje prijanjanje prstiju i manje šanse za klizanje. D-Pad je hibridnog tipa, a gejmped sadrži i 3.5mm ulaz putem kojeg je moguće povezati ga sa slušalicama i mikrofonom.

Drugim rečima – sve što očekujete od vrhunskog gamepada za konzolu nove generacije koji ovog puta radi i na računaru, upareno sa upečatljivom bojom i elegantnom geometrijom koji će osvežiti vaš gaming kutak.

Društvo će vam zasigurno zavideti na ovom kontroleru, a idealan je i kao poklon za sve ozbiljne gejmere bilo da igrate igre na xboxu ili računaru.

Gamepad Microsoft XBOX Series X Wireless Controller – Carbon Black

  • 0

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gamepad Microsoft XBOX Series X Wireless Controller – Carbon Black“