Sony PlayStation State of Play

Rich results on Google's SERP when searching for'Sony PlayStation State of Play'

Sony PlayStation State of Play

SONY PLAYSTATION STATE OF PLAY

Šta smo videli?

Soni PlayStation State of Play 2024. je predstavio niz trejlera igara za predstojeće projekte koji će stići na PlayStation 5, kao i pogled na neke nove IP adrese koje fanovi mogu očekivati da vide u bliskoj budućnosti.

 

Evo trejlera ukoliko niste uspeli da pogledate uživo!

Astro Bot

Astro se vraća sa 6 gallsija i preko 80 nivoa 6. septembra ali pre-orderpočinje 7.juna.

Kada je PlayStation 5 prvi put lansiran, igrači su se upoznali sa zabavnom malom pratećom igrom pod nazivom Astro’s Playroom. Mnogi su se zaljubili u neobičnog malog robota, a sam platformer je bio hit. Sada se Astro vraća u punoj avanturi, sa botom koji putuje po svetovima i učestvuje u nekim akcionim platformama u onome što izgleda kao ekspanzivno izdanje.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Concord

Ovo je igra za sve ljubitelje PvP pucanja. Concord je igra Firewalk Studios a inspiracija je pronađena u naučnoj fantastici. Trejler je upoznao igrače sa grupom poznatom kao Freegunners, galaksijskim plaćenicima koji se bore protiv rivalskih posada da bi završile poslove koji mnogo donose a nalaze se po raznim svetovima. Tu su različiti likovi, a upadlivi su bili oni koji imaju karakteristike vanzemaljaca i dodatke robota.

Stil i igranje se porede sa Destiny 2, a Concord izgleda kao zanimljiva mešavina brzog pucanja i taktičke 5v5 PvP akcije. Firewalk Studios obećava da će igranje oružja biti poznato većini ljubitelja pucanja jer su želeli da daju veću raznovrsnost u stilovima igre nudeći igračima niz sposobnosti kao što su skokovi uvis, štitovi, zidovi koji se mogu postaviti, eksploziv i još mnogo toga. Trejler za igranje je prikazan kako bi igrači mogli da pogledaju akciju u igri.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök će stići na PC računare 19. septembra ove godine!

Santa Monica Studio se udružio sa Jetpack Interactive kako bi ovu neverovatnu igru približio ljubiteljima PC igranja. Kratos i Atreus će osvojiti srca svojim putovanjem i emocijama a igrače će kao pre-order kupce obradovati in-game nagrade, uključujući Kratos Risen Snow Armor i Atreus Risen Snow Tunic.

Sve edicije uključuju pristup God of War Ragnarök: Valhalla DLC besplatno!

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Until Dawn 

Horor klasik je sada ponovo izgrađen i unapređen za PS5 i PC a stiže na jesen 2024.

Until Dawn je očarala igrače svojom grubom horor pričom kada je objavljena 2015.. Igrači mogu da očekuju iste užasane život -ili-smrti situacije i razvoj likova koji su originalno izdanje učinili tako zadivljujućim iskustvom. Kada se osam prijatelja vrate u izolovanu ložu, na mesto gde su dvoje iz njihove grupe nestali godinu dana ranije, strah postaje sve jači dok se njihovo povlačenje u planinu pretvara u noćnu moru bez spasa.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Skydance’s Behemoth

Skydance Games u igri Skydance’s Behemoth donosi neverovatno iskustvo igranja za PS VR2.

Ovo je akciona avantura iz prvog lica za VR a stiže nam ove jeseni. kombinuje brutalnu borbu prsa u prsa zasnovanu na fizici sa prelaskom igrača, rešavanjem zagonetki u životnoj sredini i bitkama sa opakim bosovima

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Path of Exile 2 

Path of Exile 2, sledeća generacija besplatne akcione RPG igre iz Grinding Gear Gamesće na PlayStation 5 imati ​​sjajnu novu funkciju: couch co-op! Najavljen je Early Access.

Path of Exile već godinama osvaja fanove MMO ARPG, miljen od mnogih zbog svojih detaljnih sistema i klasičnog ARPG igranja,a Path of Exile 2 obećava da će biti još jedan sjajan nastavak u franšizi.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Monster Hunter Wilds

Novi trejler za akcioni RPG obiluje detaljima o ovom bogatom svetu koji ćemo istraživati na PS5 konzolama 2025. godine.

Iako je Monster Hunter Rise bio zadivljujući sam po sebi, mnogi igrači se nadaju da će Monster Hunter Wilds biti jednako impresivan i epski kao što je bio Monster Hunter: World kada je objavljen 2018. Trejler za igru objavljen na State of Play 2024 pokazuje neke impresivna nova čudovišta za borbu, kao i jedinstvenu mehaniku poput sposobnosti da se brzo menja oružje dok ste na terenu.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Silent Hill 2

Svo oni koji vole Silent Hill 2 dobili su trejler za predstojeći rimejk ovog horora preživljavanja sa najavom za oktobar 2024. Trejler daje bolji uvid u sveobuhvatnu priču koja se nalazi u modernom izdanju, kao i neke elemente igre za bolju predstavu o tome šta može da se očekuje.

Objavljen je i prateći video o igrici koji daje bolji pogled na elemente igre i borbu.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Alien: Rogue Incursion

Prvi pogled na Alien: Rogue Incursion gameplay pokazuje da nam ovaj novi akcioni VR horor stiže do kraja godine.

Otkrivajući trejler daje mali pogled na neke elemente igranja i igrači mogu da očekuju napetu avanturu dok se bore sa Face Huggers iXenomorphs raširenim kroz mračna i okruženja.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Marvel Rivals

Marvel Rivals je najavio Closed Beta Test on PS5 za juli 2024!

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Dynasty Warriors: Origins

Omega Force oslobađa najveću borbu ikada viđenu u musou igri Dynasty Warriors: Origins, a dolazi na PS5 sledeće 2025. godine. Novi bezimeni heroj ulazi u borbu za preživljavanje u ovoj hack-and-slash borbi u Tri Kraljevstva.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Ballad of Antara

TipsWorks Studio iz Infoldgames je najavio Ballad of Antara, besplatnu akcionu RPG fantaziju koju ćemo igrati na PlayStation u 2025. godini.

Oni koji su upoznati sa žanrom Soulslike trebalo bi da zapamte Ballad of Antara, akcionu igru grubog izgleda koja obećava neke mehanike otvorenog sveta. Visceralna igra i intenzivne bitke čine ovaj naslov izdanjem na koje treba obratiti pražnju.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Infinity Nikki

Jedan od najboljih trejlera na State of Play 2024, Infinity Nikki izgleda kao jaka kombinacija više žanrova. Već ga upoređuju sa igrama kao što su Stardew Valley, Pokemon, Super Mario, Genshin Impact i još mnogo drugih. Otkriveni trejler prikazuje Niki koja menja odeću mnogo puta, aktivirajući niz moći kroz zagonetke i platforme.

Beta test stiže kasnije tokom godine.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Where Winds Meet

Where Winds Meet, epska Wuxia RPG akciona avantura otvorenog sveta se odvija u Kini i donosi misterije borilačke veštine na PS5.

Ovo je izdanje programera Everstone Studio. Ima neki mračan prizvuk, izgleda brza i koristi brze napade i izbegavanja za borbu sa moćnim neprijateljima. Igrači će preuzeti kontrolu nad mladim mačevaocem kako bi prošli put kroz zemlju koja vrvi od opasnosti.

Everything revealed in the May 2024 State of Play 

Garten Of Banban

Šaljivi horor naslov, poznat po zanimljivoj mehanici i glupim, a ipak zastrašujućim čudovištima, objavljen je na konzoli sa ovim trejlerom. Sa izdanjem, igrači mogu da prođu kroz sve četiri epizode ​​sablasnog istraživanja i slagalice.

Podsećamo Vas da je u toku akcija SONY PLAYSTATION STATE OF PLAY pa proverite kakve smo sve specijalne ponude pripremili za Vas.

Šta se vama najviše dopalo?

Pratite našu kompletnu listu PS5 Igara – očekujemo da će se preorderi za ove naslove vrlo brzo naći na listi.

Preporuči članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *