image

UOZBILJITE SE I UĐITE U SVET VIDEO IGARA

Mi smo pod broj jedan isključivo i samo usko specijalizovana radnja za video igre koja se uspešno bavi ovim poslom od 1991. godine. Iza sebe imamo armiju zadovoljnih mušterija koji su za nas najbolja preporuka.

Više o nama...

PLAYSTATION 2

Release date, March, 2000

Krunisani kralj konzola sa teško dostižnom cifrom od 150 miliona prodatih komada, da stvar bude još zanimljivija na prostorima kao što smo mi (sa malo para) ovo je i dalje tražen proizvod iako je konačno 2011god. kraj za ovu konzolu.Impozantna cifra od preko 1500 izdatih naslova ovoj konzoli daju neograničen rok trajanja. Sa prvim izlaskom bila je velika i teška (fat) kao i sve Sonijeve konzole da bi posle 5 god. doživela svoju reinkarnaciju u vidu slim serije koja je i danas u opticaju. Eay Toy, Sing Star, Multi Tap i ostali dodaci samo su doprineli još većoj zabavi. Pad se proizvodio u dve serije A i H gde je drugi bio neprikosnoven u kvalitetu. Playstation 2 se spaja na standardne televizore uz pomoć RGB kabla koji daje ubedljivo najlepšu i najčistiju sliku ali ne i na lcd i plazme jer tu dolazi do velike pikselizacije pošto je dvojka iz nekog drugog vremena koji nije HD. Danas ipak postoji mogućnost da se dvojka spoji KOMPONENTNIM KABLOM na moderne led tv i slika bude u 480p. što je više nego dobro za ovu vremešnu konzolu..Svaki konzolaški ljubitelj makar i povremeni upoznao je ovu konzolu i sigurno će ostati svima nama u lepom sećanju.

Servisni problemi laser i sve oko optike ostalo retko uz redovno održavanje. Za početnike,malu decu pun pogodak i dobra kupovina.

Modifikacija moguća čipom i u novije vreme memoriskom karticom (NIJE DOBRO REŠENJE).

SERVIS I PRODAJA